Beeldbellen met uw pensioenspecialist: een persoonlijk antwoord op uw specifieke vraag

Heeft u een specifieke vraag over uw pensioen? En heeft u na het lezen van de beschikbare informatie nog aanvullende vragen die niet makkelijk via telefoon of e-mail beantwoord kunnen worden? Dan nemen we graag even de tijd om deze te beantwoorden. En dat op de locatie en tijd die u zelf kiest, in binnen- en buitenland. Gewoon vanaf uw laptop, computer, tablet of smartphone.

Waarom beeldbellen over uw pensioen?
Tijdens het gesprek kunt u uw beeldscherm delen. Zo kunt u bijvoorbeeld samen met onze pensioenspecialist documenten bekijken en berekeningen maken. Aan een videogesprek kunnen meerdere mensen deelnemen. Misschien vindt u het prettig dat uw partner, kind of financieel adviseur bij het gesprek is. Dat kan!

Waar zullen we het over hebben?
Tijdens het beeldgesprek beantwoorden wij uw vragen over uw pensionering, nabestaandenpensioen en arbeidsongeschiktheidspensioen. We kijken met u mee als u dat wilt. Zo kunnen we bijvoorbeeld het volgende met u bespreken:
• Eerder met pensioen: denkt u er over na om eerder te stoppen met werken? Hoe kunt u dit regelen?
• Wat krijgen mijn partner en kinderen bij overlijden? En wat gebeurt er met mijn nabestaandenpensioen als ik uit dienst ga?
• Wat gebeurt er met mijn uitkeringen als ik arbeidsongeschikt ben en mijn pensioendatum dichterbij komt?

Een beeldgesprek werkt zo
1. Kies in het formulier hieronder een datum en tijd die u het beste uitkomt.
2. U ontvangt een e-mailbevestiging met een persoonlijke en beveiligde link.
3. Op het tijdstip van de afspraak gaat u naar de beveiligde link.
4. Het beeldgesprek met uw pensioenspecialist start.
5. Direct na het beeldgesprek horen wij graag wat u van het gesprek vond. Met uw antwoorden kunnen wij onze dienstverlening verder verbeteren.

Zo bent u goed voorbereid