Check je inkomen voor later

Op 1, 2 en 3 november 2022 is de jaarlijkse Pensioen3daagse. In de media is er dan extra aandacht voor pensioen.

Ontdek of je jouw inkomen voor later goed geregeld hebt
Doe de pensioentest en check je score. Je krijgt dan handige tips die zijn afgestemd op je situatie.

Verandert er iets in je leven? Bekijk wat dat betekent voor je pensioen
Stel er verandert iets in jouw baan, gaat samenwonen of gaat juist uit elkaar. Deze en andere gebeurtenissen kunnen direct invloed hebben op je pensioen. Lees hierover meer bij Wat te doen bij…' Kwam je voor 1 juli 2013 in dienst (SSPF), dan hebben we nu ook een uitgebreide, makkelijke uitleg over wat er in welke situatie precies is geregeld. Nog dit jaar komt er ook zo’n toegankelijk reglement voor deelnemers die vanaf 1 juli 2013 in dienst zijn (SNPS).

Check binnen een paar minuten welk inkomen je later hebt
Wil je weten hoeveel inkomen je later hebt? Of wanneer je kunt stoppen met werken? Je weet het binnen een paar minuten met de Pensioenchecker. Download de gratis app, log in met je DigiD en bekijk je financiële toekomst. En nieuw in de app: ‘Wie ben ik … later?’. Met deze quiz kom je erachter welk type pensionado jij bent. En niet onbelangrijk: wat ervoor nodig is om dat leven te kunnen leiden.

Heb je een vraag over je Shell-pensioen?
Check mijn-Shellpensioen voor meer informatie. Of neem contact met ons op. Voor uitgebreidere vragen kun je ook een beeldgesprek met ons inplannen.