31 oktober Voeks digitale bijeenkomst

Speciaal voor gepensioneerden en ex-medewerkers: Voeks digitale bijeenkomst Wet toekomst pensioenen.

Voeks behartigt de belangen van gepensioneerden en ex-werknemers die deelnemer zijn in een Shell pensioenfonds in Nederland. Vertegenwoordigers vanuit Voeks, Shell Nederland, en Shell Pensioenbureau Nederland zijn tijdens de sessie aanwezig om informatie te geven en vragen te beantwoorden.

Voeks vindt het belangrijk om de mening van deelnemers van de Shell pensioenfondsen te peilen over de nieuwe wet.

Voeks neemt dit mee in het oordeel (het zogenaamde hoorrecht) aan Shell Nederland en de Centrale Ondernemingsraad (COR) over het voorgenomen transitieplan dat zij hebben opgesteld. Kijk voor meer informatie over de Wet toekomst pensioenen en wat dit inhoudt voor het pensioen bij Shell op www.nieuwpensioenbijshell.nl.

De digitale sessie van Voeks vindt plaats op 31 oktober 2023 van 10.00 tot 11.30.

Klik op deze link om in te loggen op de sessie

Praktische punten:

  • Nadat u klikt op bovenstaande link wordt u gevraagd om uw e mailadres en naam in te vullen op de website van Videospace.ai.
  • Op het opgegeven e mailadres ontvangt u een code van 6 cijfers (Heeft u niets ontvangen? Check ook de spam). Vul deze code in op de Videospace.ai website en u komt direct in de meeting.
  • U kunt voor 10.00 uur al inloggen en wachten tot de sessie begint. Dit is mogelijk vanaf 9.45 uur. Om 10.00 uur begint de sessie.
  • Tijdens de presentatie worden twee opties toegelicht. Aan het eind van de presentatie gaan we u vragen welke optie uw voorkeur heeft. U kunt uw stem uitbrengen via menti.com. Het is aan te raden via uw mobiele telefoon naar menti.com te gaan, maar dit kan ook via de computer of iPad. Tijdens de presentatie krijgt u een code. Vul de code in op menti.com en ga naar ‘Join’. Wacht met het invullen van de vragen tot u hierom wordt gevraagd tijdens de presentatie.