‘Bewijs van in leven’ insturen voor 1 mei

Krijgt u een pensioenuitkering en woont u in het buitenland? Dan ontvangt u ieder jaar het formulier ‘Bewijs van in leven zijn’.

U heeft een formulier ontvangen
Krijgt u uw post digitaal? U vindt het formulier in mijn-Shellpensioen.

Wij hebben elk jaar een bewijs nodig dat u leeft
Dit vragen wij omdat u in het buitenland woont. Het 1e deel van het formulier vult u zelf in. Laat het 2e deel invullen door een bevoegde instantie. Een bevoegde instantie is:

  • een ambtenaar van uw gemeente;
  • de politie;
  • of een notaris.

Stuurt u het formulier vóór 1 mei 2021 terug?
Met het formulier laat u ons weten dat u nog in leven bent. Zo weten wij zeker dat u recht heeft op pensioen. Stuur het formulier naar: Stichting Shell Pensioenfonds, Postbus 35, 7300 AA Apeldoorn, the Netherlands. U mag het formulier ook inscannen en mailen naar info@shellpensioen.nl. Alvast bedankt voor uw moeite.

Heeft u meer tijd nodig? Dan stopt uw uitkering misschien tijdelijk op 1 augustus 2021
Soms duurt het langer om het formulier in te vullen. Zorgt u er dan wel voor dat het formulier uiterlijk 10 juli 2021 bij ons terug is. Anders moeten wij helaas de betaling van uw pensioen op 1 augustus 2021 tijdelijk stoppen. Ontvangen wij uw formulier later toch nog? Dan betalen wij uw pensioen vanaf de eerstvolgende maand weer aan u uit. U ontvangt dan ook uw pensioen over de maanden vanaf 1 augustus 2021.