Pensioencalculator

De Pensioencalculator (SSPF middelloon) is gestopt per 1 april 2018.

Hiervoor in de plaats wordt momenteel een nieuwe, verbeterde en moderne tool ontwikkeld om daarmee zelf uw pensioenkeuzes te kunnen berekenen: de Flexplanner. Deze biedt dezelfde functionaliteit als de Pensioencalculator van SSPF en is uitgebreid met keuzemogelijkheden voor SNPS.

De Flexplanner wordt eind 2018 voor alle deelnemers opgeleverd. Hierover wordt u tijdig geïnformeerd.

Tussentijds pensioenkeuzes berekenen mogelijk
Als u voor het einde van 2018 pensioenkeuzes wilt berekenen zijn daarvoor de volgende mogelijkheden.

Sinds kort kan een grote groep deelnemers van 50+ jaar op hun persoonlijk portaal via de button ‘Pensioen berekenen of aanvragen’ zien welke keuzes gemaakt kunnen worden bij de middelloon regeling van SSPF. Via een 5-tal vragen loopt u door het reglement heen van SSPF en ziet u stap voor stap de effecten van pensioenkeuzes.

Heeft u behoefte aan een berekening die in uw persoonlijk portaal niet mogelijk is, zoek dan contact met het Shell pensioen klantteam bij Achmea. We staan voor u klaar om voor u persoonlijke berekeningen te maken. Is er haast bij? Geeft u dat dan ook door, dan houden we daar rekening mee.

Meer weten?
Antwoorden op veel gestelde vragen hebben we hieronder voor u verzameld. Heeft u andere vragen over de pensioenkeuzes? Stuur ons dan een e-mail of bel ons op 088 462 3456. We helpen u graag!